Hudba: Najlepšie oldies hity

Hudba na Spotify

Spotify Music Playlists

V tomto mega playliste v ktorom sa nachádza cez 300 skladieb nájdeš najznámejší výber oldies hitov zo 70-tych až 90-tych rokov . Započúvaj sa do takých známych interpretov ako A-HA, Alphavile, The Beatles, Billy Ocean, Bryan Adams, The Clash, The Doors, Duran Duran, Elvis Presley, Fleetwood Mac, Kool & The Gang, Madonna, Michael Jackson, Paula Abdul, Pet Shop Boys, Phil Collins (pil Collins, budeme piť aj my), Prince, Freddie Mercury a jeho Queen, The Roling Stones, Stevie Wonder, Tears for Fears a desiatky ďalších. Niektoré skladby zazneli v známych filmoch ako napríklad Krotitelia duchov, Pulp Fiction, Forrest Gump, Rocky, Horúce strely či Horúčka sobotňajšej noci. Mladšie ročníky závislé na počítačových hrách spoznajú niektoré pesničky z populárnej sandboxovej hry Grand Theft Auto.



Webový playlist nezobrazuje všetky skladby. Ak sa chceš dostať k úplnému zoznamu skladieb, sleduj ma na tomto Spotify profile . Skladby sú sporadicky dopĺňané.

Michael Jackson mal určite najlepšie hudobné klipy. Či už nápadom, príbehom alebo prevedením. Bolo by z čoho vyberať, ale medzi moje najobľúbenejšie patrí Leave Me Alone


Keď už sme pri tej fantázii, Freddie Mercury vôbec nezaostával so skladbou I'm Going Slightly Mad


A-ha a jeho animovaný klip Take On Me


Prince bol zvláštny týpek, ale jeho Purple Rain je perfektná klasika z ktorej mi dodnes behajú zimomriavky


A takto smiešne pôsobilo disco v podaní naspeedovanej veveričky

FacebookTwitterWhatsAppE-mail
Ďalšie články
Cestovanie a blog na MOWSe