35 Prípadov Správneho rapera

1. Každé mesto,dedina ci miesto v ktorom žije aspon jeden raper je ghetto.(najväcie ghetta sú pieskoviská a po nich Petržalka+vsetky mestá,dediny a pieskoviská)
2. Cím viac raper zmraští pery na fotke tým je vecší a tvrdší. (chcelo by to plastiku)
3. Raper nemože byt vyšší ako 200cm lebo by mal problém zohnat volné oblecenie. (výnimkou sú raperi ktorích mama je krajcírka)
4. Každý raper tvrdí:len ja som ten originálny.Ostatný opakujú jea,fuck off,shut up, (sk výrazy - cekuj,brácho,mier,rešpekt,more + vulgarizmus)
5. Nosí zásadne len znackové oblecenie (zvyšuje mu to sebavedomie)
6. Každý mu závidí (hlavne jeho 13nást rokov = každý chce byt mladý, starším vecšinou závidia dokonalé texty a znackové topánky)
7. Ked ho ktosi naštve tak urobí diss. (už je ich tak vela,že stratili váhu.Májú,co chceli)
8. Cím viac zlata má raper na sebe,tým je "tažší" (blbé pravidlo.ved to je logické.len vraj krk z toho bolí.image si vyžaduje svoju dan)
9. Každý raper má svojich ludí (ci už sú to spolužiaci,alebo pocetná rodina)
10. Každý raper má prirovnania,ktorých úlohou je odbúranie komplexov rapera. (prílad som tvrdý ako skala,poprípade znemožnenie iných mu odbúra pocit menejcennosti)
11. Raper nesmie rapovat vo výtahu. (výnimkou sú nakladné vytahy prípadne rapovanie pod tempom 120 bpm.ludia sa stihnú uhýbat)
12. Raperov bude v roku 2010 viac ako múch (ale samozrejme bude každý originál)
13. Raper ti vždy dobre poradí (rob to ako ja brácho a budeš dobrý)
14. Šiltovka musí byt na krivo aby každý vedel,že je raper.Výhodou je odfajknutá šiltovka {znacková}(v prípade ukradnutia šiltovky postací kapuca)
15. Raper musí mat aspon jeden smutný príbeh (ci už zo školských lavíc,alebo zo života)
16. Raper prestane tvorit,ked mu vypadne internet. (a kde teraz stiahnem hudbu pre moj rap?)
17. Ked raper nevie dobre zmraštit pery tak postací šatka cez papulu (nedávno mali výpredaj.znackové som tam ale nevidel.)
18. Šatku može raper použit aj v tom prípade,ked mu tiahne z huby (alebo ak moc pozerá westernové filmy.ak nerozumiete : raperi namiesto pozerá použite cekuje)
19. Na jedného rapera pripadá 20 žien,pretože každý je krásny (treba každej urobit rapovu baladu na získanie jej srdca)
20. Každý raper vlastní štvrt (pocíta sa aj štvrtina pieskoviska)
21. Otázka pre raperov zo školských lavíc (ked si vypisujete menovky na zošitoch tak aj tam si píšete MC,alebo DJ? a adresu bydliska vypíšete ako :ghetto,stoka,alebo moja štvt)
22. Raperom sa može stat iba ten kto vie písat a cítat,co znamená že musí dozriet (výhodou je znalost nadávok v anglickom jazyku)
23. Každý správny raper prispel k predajnosti jesenných výpredajov znackových topánok (znackové botasky predsa nesmrdia,aspon je na kom zarábat)
24. Raper nekupuje plyšové hracky (iba po nich tajne túži)
25. Raper je viac ako clovek (rap predsa dáva to co život bere.to vie dúfam každý)
26. Prvý raper sveta bol topiaci sa clovek s poruchou reci {zajakávanie sa}(druhý bol jeho papagáj)
28. Raper má vždy pravdu (aj ked nehovorí a nerapuje)
29. Správny raper tvorí aj na hajzli. (v oboch prípadoch sú to sracky)
30. Každý raper bude nadávat na tieto body a na mna. (ste nevdacný.snažím sa vám iba otvorit oci)
31. Všetci raperi majú nadpriemerne vyvinuté krcné svaly (chcem kývat s vami chcem mat krk ako mohamed ali.ide mi to,kto dá feat?,kývat hlavou nedoporucujem v spomínanom malom výtahu)
32. Každý raper pokladá svoje mesto za nebezpecné (to aj cez den a aj ked ide s mamou)
33. Rapera zásadne nevychovali rodicia,ale ulica (pokial si raper tak = ulica cítaj ako stoka prípadne ghetto)
34. Raper sa cíti doležito ked po týždennej pauze urobí skladbu s názvom vratil som sa (a kto ta volal?ved tu máme 500 dalších)
35. Raper robí traky (tracky) ale zásadne traky nenosí. (následkom sú padajúce gate)

Slovník rapera:

Diss = znamená to,ked raper niekoho uráža.Napríklad = máš velkú hlavu,smrdíš a podobné výrazi.Robia to preto,aby si pripomenuli decké casy,alebo aby nedozreli.a ty máš špinavú hubu.bééé béééé

Hamovica = velká retaz okolo krku,chudobný raperi na to nadávajú pretože aj oni by chceli,ale nemožu a tak sa tešia na dalšie vianoce

Bavorák = to je vytúžený ciel každého sk a cz rapera.Je to auto znacky BMW. (cielom može byt aj iné auto.ak je raper z dediny tak postací felícia)

Beat = kradnúté

Instro = zatial to je záhada To je zatial všetko.Ked cosi nové vymyslia tak Vám to oznámim. Ak poznáte aspon jedného rapera,ktorý nemá aspon jedno z týchto pravidiel,ci vlastností tak mi napíšte. uvítam každý diss mierený na mna.pomocka (mám velkú hlavu a som plešatý) v prípade záujmu poskytnem dalšie info o svojich nedostatkoch.

Pridal: deathwalker
FacebookTwitterWhatsAppE-mail
Ďalšie články
Cestovanie a blog na MOWSe