Návrat strieborných hokejistov vo veľkom štýle

Námestie SNP, Bratislavafoto

21. 5. 2012 - V pondelok sa popoludní očakával prílet našich hokejových hrdinov na Letisko M.R. Štefánika. Aj napriek tomu, že bol pracovný deň, sa pred letiskom stretli stovky skalných fanúšikov vyzbrojených transparentmi, vlajkami, bubnami a hlavne dobrou náladou. Za oplotením sa pre zmenu odohrávala scénka ako z komédie Policajná akadémia. Hlavnými aktérmi bola letisková ochranka, ktorá sa prítomným novinárom postarala o spestrenie krásneho slnečného dňa. Svojím chovaním mi pripomenuli skôr gumákov zo základnej vojenskej služby. Pre dnešnú mládež (našťastie) už neznámy pojem. Samotná organizácia na letisku bola rovnako skvelá a pravdupovediac si neviem predstaviť jeho fungovanie pri premávke väčšej ako 2 lietadlá za deň.

Česká a slovenská bulvárna tlač sa pre istotu zamerala na nemoderný červený autobus, ktorým vyplnila uhorkovú sezónu a neúnavným diskutérom dala tému na najbližší týždeň. V správnom svetle sa ukázala aj polícia, ktorá po odchode hokejistov z letiska nezvládala nápor odchádzajúcich áut. Namiesto riadenia premávky si radšej vložili ruky do vreciek.

Po príchode na Námestie SNP bolo zrejmé, že mnoho z prítomných čakalo na svojich strieborných majstrov dlhé hodiny, aby si zabezpečili tie najlepšie miesta. O dobrý výhľad na pódium sa postaral Orange, ktorý do prvých radov porozdával oranžové balóny. Tie mali ľudia po príchode hokejistov vypustiť nad mesto. Hlavne, že mi Orange už 3 roky posiela poštou reklamu na aktivovanie elektronickej faktúry a vyzýva ma tým na akýsi ekologický čin.

Fotografie z príletu hokejistov na letisko a atmosféru na Námestí SNP so záverečnou rozlúčkou, prinášam v tejto galérii.
Galéria 47 fotografií
FacebookTwitterWhatsAppE-mail
Našiel som 6 súvisiacich článkov
Mohlo by ťa zaujímať: