Anti horoskop

Antihoroskop - Baran

Primitív - bojovný a pomstychtivý. Keďže má ťažkopádnu mentalitu, namáhavo sa učí aj tie najjednoduchšie veci. Neraz by druhým podkopol nohy - keby to vedel. Ako povolanie si často vyberá dráhu športovca alebo trénera. V rodinnom živote ho treba často držať čo najďalej od peňazí - prehýri svoje aj cudzie a požičané vracia nerád. Spoločensky je nudný, celé hodiny vie skloňovať zámeno "ja". Pokiaľ je v lepšej forme, vyvoláva výtržnosti a krčmové bitky.


Antihoroskop - Býk

Držgroš, pätolízač a donášač. Od prírody pokrytec, ktorý sa vydáva za altruistu (žena za mučeníčku), aj keď v hĺbke duše ľuďmi pohŕda. Miluje bohatstvo - bezohľadne a potajomky hromadí dočasné materiálne statky. Je egocentrikom so sadistickými sklonmi. Od detstva až po starobu terorizuje rodinu, aj keď je zdanlivo milý a dobrý. Neverí nikomu. Uzurpátor všetkých možných privilégií. Aj keď veľa nečíta, už vopred má na všetko "patent" a urobenú vlastnú mienku.


Antihoroskop - Blíženci

Večné dieťa - tak intelektuálne ako aj citovo. Jediné, čo má naozaj rád je porozprávať sa o ničom a hrať v lotérii. Ukecanec, sužovaný večne utekajúcimi myšlienkami, v staršom veku tára dve na tri. Často sa stáva hercom alebo spisovateľom. Svoju mienku mení častejšie ako oblečenie, aj keď vlastne nemá žiadny názor a neznáša ani duševnú ani fyzickú námahu. Zbožňuje hostí, ale víta ich nanajvýš ak čajom a sušienkami.


Antihoroskop - Rak

Nepodarok. Konzervatívec a oportunista zahľadený len do seba. Jeho názor nič nezmení - či je to v oblasti vedy, alebo akejkoľvek inej oblasti. Ak uzná, že zaplátané oblečenie po dedkovi je veľmi dobré, nikto ho nedonúti aby si obliekol niečo slušné. Od strachu je schopný zaútočiť prvý. So záľubou očierňuje všetkých a všetko, aj keď sa vydáva za tvrdého alebo tolerantného. Má rád a cení si pohodlie a svätý pokoj. Každodenné starosti v ňom vzbudzujú pocit hnusu, preto ich nenápadne hádže na krk okoliu.


Antihoroskop - Lev

Už od ranného detstva má sklony k pijanstvu a bezuzdnostiam. V ostatných záležitostiach je lenivý. Jeho nebotyčná pýcha otrávi život každému a obžerstvo zruinuje každé vrecko. Ako na zlosť ani nemá sklony pribrať. Najradšej je keď sa všetko krúti okolo neho a preto zatína zuby, učí sa a pracuje - ale iba preto, aby zaimponoval. Má neotrasiteľný pocit vlastnej veľkosti, hodnoty a neomylnosti. Aj v osobnom živote je jeho ambíciou nanajvýš oslňovať druhých a neustále prijímať ich obdiv.


Antihoroskop - Panna

Má pôvab slona a nápaditosť králika, je nevrlá a skúpa. Prehnaná pedantnosť ju robí neznesiteľnou pre akýkoľvek rodinný alebo pracovný vzťah. Nikdy neimprovizuje, vždy chladnokrvne kalkuluje. Všetko, čo hovorí a robí, je ťažké, solídne, nudné.


Antihoroskop - Vodnár

Nikdy nevráti požičané peniaze, ohovára blížnych a trúsi nepodstatné, ale jedovaté klebety - vždy za chrbtom. Priťahujú ho gastronomické zariadenia IV. Kategórie v Hornej Dolnej len preto, že je potvorsky skúpy, za čo sa hanbí. Prevažne "ryžuje" na rodičoch, partneroch a deťoch.


Antihoroskop - Váhy

Treba mať skutočnú smolu, aby sa človek narodil v znamení Váh. Dve ľavé ruky, tupý sluch aj zrak, zmysel pre humor, aj pracovné ambície v zániku. Váhy nemajú peniaze ani šťastie v láske, nedarí sa im doma ani v zamestnaní, sú neschopné zarobiť, zaimponovať, blysnúť sa vedomosťami. Často píšu tklivé pamätníky.


Antihoroskop - Škorpión

Sú nebezpeční. Klamú, zrádzajú a intrigujú pre samú rozkoš z ničenia. Nešetria námahu, aby o sebe vybudovali dobrú mienku len preto, aby potom napadli úskočne, zozadu. Kariéru robia cez mŕtvoly. Ak škorpión hovorí, že cení vaše priateľstvo, môžete si byť istí, že pred hodinou napísal udanie šéfovi. Keď slnko stojí v znamení škorpióna, rodí sa najviac zločincov. Sú démonicky inteligentní, psychopaticky dobyvační, závistliví kvôli všetkému...


Antihoroskop - Strelec

Pracovitý a tvrdohlavý mravček používajúci metódu drobných krôčikov a "cielenej" strely - prevažne bez efektu. Od detstva má záľubu v priateľstvách s osobami z tzv. dna. Je agresívnym optimistom, ťažkopádny a frigidný v partnerstve a rodičovský antitalent. V starobe obyčajne píše pamäti - vymyslené od A po Z.


Antihoroskop - Ryby

Klamú až do takej miery, že samy strácajú orientáciu medzi pravdou a nepravdou. Ryba protirečí sama sebe, druhým luhá do očí a neustále sa vykrúca, ale nemá z toho žiaden pôžitok, robí to len zo zásady: umenie pre umenie. Ľuďmi zo znamenia Rýb sa dá najľahšie manipulovať, pretože nevedomky podliehajú rôznym vplyvom. Majú sklony k fanatizmu, stávajú sa nástrojom v rukách silnejších osobností.


Antihoroskop - Kozorožec

Ak je to žena - potom má osobnosť Xantipy. Muž je doma žandár, v práci tyran. Hundre a zadrapuje kvôli maličkostiam. Bije deti a s manželkou zaobchádza zle. Uhne iba pred fyzickou alebo psychickou prevahou. Intelektuálne je Kozorožec primitívny, bez vzletu a pomstychtivý. Nikdy nezabúda a neodpúšťa. Je zriedkavým spojením mánie veľkosti a komplexu menejcennosti s neveľkými duševnými a citovými možnosťami. Pozná hierarchiu a váži si ju, pretože ona jediná mu dáva silný základ a pocit bezpečia.
Fotoblog na MOWSe