Danubius Gastro 2014

Incheba Expo BratislavaVýstava

1.2.2014 - Fotoreportáž z krátkej návštevy výstaviska Incheba Expo v ktorej sa na ploche 12 km² konal 21. ročník veľtrhu gastronómie Danubius Gastro , 20. ročník veľtrhu cestovného ruchu ITF Slovakiatour ale aj výstava venovaná poľovníctvu, oddychu, wellness a fitness. Aj napriek obrovskému množstvu návštevníkov a nekonečnej tlačenici pri stánkoch s ochutnávkami jedál a nápojov, sa mi podarilo preraziť zátarasy zložené z hladných spoluobčanov a vyhotoviť niekoľko momentiek.
1Pivo

Najnavštevovanejšie stánky boli najmä tie, kde sa lial alkohol zadarmo.

2GAS Familia

Tvrdým nepohrdla ani táto skromná babička.

3Halušky

Atraktívne mladé kuchárky v krojoch ponúkali typické slovenské špeciality. Napríklad aj halušky.

4Poézia v gastronómii

Výstava jedál a cukrárenských výrobkov s názvom „Poézia v gastronómii”. Niektoré špeciality zaujali svojim vzhľadom, ale nenasýtil by sa z nich ani škôlkár.

5Súťaž vo varení a pečení

Nechýbali rôzne súboje začínajúcich aj profesionálnych kuchárov. Porota nehodnotila len výsledný produkt, ale sledovala celú prípravu.

6Mliečna kocka

Najviac ma na veľtrhu gastronómie zaujala Hraška (jemná hrachová zmes na zahusťovanie omáčok a obaľovanie) a Mliečna kocka od Milsy.

7Poľovnícka výstava

Poľovnícka výstava sa aj takto snažila zaujať najmladších návštevníkov.

8ITF Slovakiatour

Za štyri dni prilákala výstava viac ako 75 tisíc milovníkov dobrého jedla a cestovania. Niekoľko ďalších fotografií nájdeš v galérii.

Publikované: 1. 2. 2014 / Autor: MOWS
Fotogaléria 8 fotografií
FacebookTwitterWhatsAppE-mail
Našiel som 3 súvisiace články
Mohlo by ťa zaujímať: