Tři myšáci popíjejí v baru a chvástají se

Vtip

Tři myšáci popíjejí v baru a chvástají se, kdo je odvážnější:
První: "Já, když najdu nějakou nalíčenou pastičku, tak vzpírám předními nožkami pružinu jako ve fitnesscentru."
Druhý: "To nic není. Já sbírám jed na myši, roztluču ho na prášek, rozpustím ho ve vodě a pak si to píchám do žíly."
Třetí myšák dopije sklenku a říká: "Už mne ty Vaše dětské báchorky nebaví. Jdu domů šukat kočku !!!"
Z kategórie Vtipy / Zvieratá
Pridal užívateľ anjelik* 18. 10. 2007
Ďalšie z kategórie Vtipy so zvieratkamiZajac behá po lúke a strašne sa rehoce. Mustang sa ho pýta, prečo sa tak smeje."Pobehni si aj ty a uvidíš."Kôň behá celú hodinu a nič. Zajac sa čuduje:"A teba tá tráva nešteklí na vajciach?"Bola raz jedna líška a tá žila so svojím lišiakom. Pretože sa mali radi, pomilovali sa a líška otehotnela.. Za čas porodila malé prasiatka. Bola z toho nešťastná, behala po lese a plakala.
Stretol ju vlk a pýtal sa prečo plače. Líška mu všetko povedala a vlk jej navrhol, aby sa pomilovala s ním, určite to dopadne lepšie. Tak sa pomilovali a líška opäť za čas porodila malé prasiatka.
Zúfalá behala po lese, plakala, až stretla medveďa. Keď mu vyrozprávala, prečo plače, navrhol jej medveď, aby sa s ním pomilovala, že už to teraz bude určite v poriadku. Tak sa pomilovali a za nejaký čas líška opäť porodila malé prasiatka...
PONAUČENIE: Je úplne jedno, s ktorým spíš. Všetci chlapi sú svine...
Vysia 2 leňochy na strome.Vysia deň,dva,tri,štyri,ked v tom sa jeden
pohne a ten druhý mu povie:
-Ty si nejaký nervozny...
Bežká si tak zajko po lese, bežká, keď tu zrazu vidí jazveca, ako húli marišku.
Zajac vraví:
- Jazvec, jazvec, čo to robíš, v takýto krásny deň si takto ničíš zdravie!
Poď si radšej so mnou zabežkať! Jazvec uzná, že zajac má vlastne pravdu a tak si s ním ide zabežkať. Bežkajú si tak, bežkajú, keď naraz stretnú vlka, ako je už na mol, ale chľastá ďalej.
Zajac vraví:
- Vĺčok, vĺčok, čo to robíš, v takýto krásny deň si takto ničíš zdravie! Poď si radšej s nami zabežkať! No a vlk uzná, že teda zajac má pravdu, tak si s ním ide zabežkať. Bežkajú si tak, bežkajú, keď stretnú líšku, ako šňupe kokaín.
Zajac vraví:
- Líštička, líštička, čo to robíš, v takýto krásny deň si takto ničíš zdravie! Poď si radšej s nami zabežkať! A líška sa nad tým zamyslí, uzná, že zajac má pravdu, a tak si s nimi ide zabežkať. Bežkajú si tak, bežkajú, keď zbadajú medveďa, ako fetuje toluén.
Všetci kričia:
- Medveď, medveď, čo to robíš, v takýto krásny deň si takto ničíš zdravie! Poď si radšej s nami zabežkať! Medveď otvorí jedno oko a vraví:
- Nikam nejdem! Vždy, keď si zajac šlahne extázu, beháme všetci po lese jak jebnutí!


* Pred rokom 2011 pridávali vtipy a výroky aj registrovaní návštevníci. Po tomto období je prispivanie možné iba cez kontaktný formulár.
Tento vtip je na MOWSe už 16 rokov