Nekvalitná horolezecká výbava má dve nesporné výhody – ...

Vtip

Nekvalitná horolezecká výbava má dve nesporné výhody – je lacná a vydrží do konca života.Z kategórie Vtipy / Morbídny humor
Pridal užívateľ deathwalker* 14. 12. 2011
Ďalšie z kategórie Morbídne vtipy len pre silné povahyPravda o moslimoch: Všetci sa čudujú, že moslimskí teroristi neváhajú a páchajú samovraždy. Nuž, tu sú dôvody: Žiadne pivo, žiadne party, žiadne bary, žiadna televízia, žiadny futbal, žiadny basketbal, žiadny hokej, žiadna zábava, žiadne bravčové mäso, žiadne párky, žiadne hamburgery, žiadne krevety, žiadne ustrice, dokonca ani žiadne mrazené rybie filé Miesto oblečenia handry, miesto klobúku uterák. Neustále skučanie suseda, ktorý je chorý a nieto doktorov. Neustále zavýjanie toho chlapa na veži zvanej minaret. Nesmieš sa oholiť. Tvoja žena sa nesmie holiť. Nesmieš sa osprchovať, aby si spláchol pach oslieho mäsa vareného na ťavom truse. Ženy chodia oblečene vo vreci a musia mať neustále závoj. Nevestu ti vyberie niekto iný, páchne ako tvoj osol, ale tvojho osla aspoň nebolieva hlava. No, a potom ti povedia, že po smrti bude omnoho lepšie... No nezabiješ sa ???Letuška v letiacom lietadle sa pýta:
- Nie je medzi cestujúcimi nejaký lekár?
Jeden z cestujúcich vstane a ide do pilotnej kabíny. Za chvíľu vyjde von a pýta sa:
- Nie je medzi cestujúcimi nejaký pilot?
Ide Viagra po cintoríne a kričí: "Vstávajte čuráci!!"- Klop klop...
- Kto je tam?
- Tvoja smrť...
- Bež do prdele!!!
- Dobre, píšem si....rakovina konečníka...

* Pred rokom 2011 pridávali vtipy a výroky aj registrovaní návštevníci. Po tomto období je prispivanie možné iba cez kontaktný formulár.
Tento vtip je na MOWSe už 12 rokov