Indiáni chytia belocha

Vtip

Indiáni chytia belocha, priviažu ho v lese o strom a vtáka mu natrú medom. Zrazu sa z kríkov vynorí medveď. Indiáni sadnú na kone a zmiznú. Beloch kričí:
- Pomóóóóóóóóóóóóc medvééééééééď! Pomóóóóóc medvéééď! Medveď! Medvedík. Macko. Macinkooo.
Z kategórie Vtipy / Nezaradené
Pridal užívateľ janica* 21. 8. 2008
Ďalšie z kategórie Super vtipy, ktoré sme zabudli kategorizovaťJano sa sťažuje Ferovi: „Idem zažalovať výrobcov obuvi.“
„A prečo?“ pýta sa ho Fero.
„No vždy, keď sa ráno zobudím obutý, strašne ma bolí hlava.“
Potkají se dvě známé a ta jedna povídá:
"Představ si, že ten můj je 300%-ní impotent!"
Ta druhá na to:
"Prosím Tě, snad stoprocentní, ne?"
A ta první povídá:
"Ne, 300- procentní. Představ si, že ten blbec jel na lyžích a utrhnul si
ho o větev, jak letěl a dopadnul, tak si ukousnul jazyk a než ho přišli
zachránit, tak mu umrzly i prsty!!!"
Indiánsky náčelník zajme troch zajatcov: Angličana, Francúza a Slováka a vraví im:
"Môžete sa vyslobodiť len vtedy, ak splníte tri úlohy: po prvé vypijete 10 litrov ohnivej vody, podáte ruku medvedici, ktorá roztrhne každého, kto sa k nej priblíži a prefiknete indiánku."
Tak prvý ide Angličan. Ten vypije 6 litrov a padne na zem úplne spitý na mol. Druhý ide Francúz. Ten vypije 10 litrov ohnivej vody a ide k medvedici, ktorá ho roztrhá. Ide Slovák. Vypije 10 litrov ohnivej vody a vlezie k medvedici. Odtiaľ indiáni počujú re, bum-bác, tresky-plesky, o chvíľu odtiaľ vybehne Slovák a podnapitým hlasom hovorí:
"Tak kde je tá indiánka, ktorej mám podať tú ruku...?"
Tipek kupuje noveho harleya a dostane k nemu aj vazelinu, ze ked bude mokro, aby si natrel ten chrom tou vazelinou a ze mu dlhsie vydrzi. Parada, potesil sa a hned isiel na tom harleyovi k frajerke predstavit sa rodicom.
Prisiel tam, dali mu super obed, vsetko dobre prebieha, rodicom sa nadejny zat pozdava. A po mucniku mu frajerka hovori: vies, u nas je taky zvyk hrat po velkom obede hru, ze kto prvy nieco povie, ten musi umyvat vsetky riady.
No tak tipek sa zatne a je ticho. Prejde 5 minut, 10 minut, po 15 minutach uz sa tipek nudi, tak zacne pred rodicmi bozkavat frajerku.Nic,ticho.
Tak ju hodi na stol, riadne ju pretiahne. Nic,ticho. Tak zobere aj svokru, aj tu riadne pretiahne. Zase nic, stale ticho. Tak ide znudeny k oknu , pozera sa von a zrazu vidi, ze ide prsat. Tak ho napadne, ze by si mohol natriet tu motorku. Tak ide ku stolicke, vytiahne z bundy tu vazelinu a v tom sa ozve foter: "Dobre, dobre, ja to umyjem!"

* Pred rokom 2011 pridávali vtipy a výroky aj registrovaní návštevníci. Po tomto období je prispivanie možné iba cez kontaktný formulár.
Tento vtip je na MOWSe už 15 rokov