V krčme pribehne k mladíkovi chlap

Vtip

V krčme pribehne k mladíkovi chlap, poklepe mu po pleci a hovorí:
- Hej, zasran, včera som ti šukal mater!
Mladík si ho nevšíma, len si odpije z piva.
- Počúvaš, ty sopliak, opichal som tvoju matku. Bola celkom dobrá, až na tie ovisnuté kozy...
Mladík ho stále ignoruje.
- Ty malý imbecil, ty ma nepočúvaš? Pekne som si zajazdil s tvojou matkou!!!
Mladík dopije a hovorí chlapovi:
- Poď, otec, pôjdeme už domov, dnes si toho vypil až moc...
Z kategórie Vtipy / Nezaradené
Pridal užívateľ deathwalker* 28. 7. 2008
Ďalšie z kategórie Super vtipy, ktoré sme zabudli kategorizovaťTipek kupuje noveho harleya a dostane k nemu aj vazelinu, ze ked bude mokro, aby si natrel ten chrom tou vazelinou a ze mu dlhsie vydrzi. Parada, potesil sa a hned isiel na tom harleyovi k frajerke predstavit sa rodicom.
Prisiel tam, dali mu super obed, vsetko dobre prebieha, rodicom sa nadejny zat pozdava. A po mucniku mu frajerka hovori: vies, u nas je taky zvyk hrat po velkom obede hru, ze kto prvy nieco povie, ten musi umyvat vsetky riady.
No tak tipek sa zatne a je ticho. Prejde 5 minut, 10 minut, po 15 minutach uz sa tipek nudi, tak zacne pred rodicmi bozkavat frajerku.Nic,ticho.
Tak ju hodi na stol, riadne ju pretiahne. Nic,ticho. Tak zobere aj svokru, aj tu riadne pretiahne. Zase nic, stale ticho. Tak ide znudeny k oknu , pozera sa von a zrazu vidi, ze ide prsat. Tak ho napadne, ze by si mohol natriet tu motorku. Tak ide ku stolicke, vytiahne z bundy tu vazelinu a v tom sa ozve foter: "Dobre, dobre, ja to umyjem!"
Indiánsky náčelník zajme troch zajatcov: Angličana, Francúza a Slováka a vraví im:
"Môžete sa vyslobodiť len vtedy, ak splníte tri úlohy: po prvé vypijete 10 litrov ohnivej vody, podáte ruku medvedici, ktorá roztrhne každého, kto sa k nej priblíži a prefiknete indiánku."
Tak prvý ide Angličan. Ten vypije 6 litrov a padne na zem úplne spitý na mol. Druhý ide Francúz. Ten vypije 10 litrov ohnivej vody a ide k medvedici, ktorá ho roztrhá. Ide Slovák. Vypije 10 litrov ohnivej vody a vlezie k medvedici. Odtiaľ indiáni počujú re, bum-bác, tresky-plesky, o chvíľu odtiaľ vybehne Slovák a podnapitým hlasom hovorí:
"Tak kde je tá indiánka, ktorej mám podať tú ruku...?"
Mierne napitý chlap prechádza nočnou Bratislavou.
Zrazu stretne mladú černošku, ktorá stojí na okraji chodníka.
Černoška ho osloví: - Odprevadíš ma?
On: - A čo budem robiť v Afrike?
Hovoří malý ušní maz: "Každý den ke mně přijde tyčinka s vatou a chce mě vzít pryč, tak se rychle schovám za chrupavkou, kde mě nemůže najít."
Hovoří malý zubní kaz: "Ke mně chodí denně zubní kartáček a chce mě sebrat, ale já se vždy schovám v dírce mezi zuby a tam na mě nedosáhne."
Hovoří malá poševní plíseň: "Ke mně chodí vždy takový holohlavý, a nikdy se neumí rozhodnout, jestli chce ven nebo dovnitř a nakonec mi pozvrací celý domeček!"
"Hej, toho blbce taky znám!" vybuchne malý zubní kaz.

* Pred rokom 2011 pridávali vtipy a výroky aj registrovaní návštevníci. Po tomto období je prispivanie možné iba cez kontaktný formulár.
Tento vtip je na MOWSe už 15 rokov