Urolog hovori pacientovi

Vtip

Urolog hovori pacientovi:
- Mali by ste prestat onanovat.
- Preco? Skodi mi to...?
- Nie, ale rad by som vas vysetril...
Z kategórie Vtipy / Zdravotníctvo
Pridal užívateľ bambulka* 15. 4. 2008
Ďalšie z kategórie Vtipy o doktoroch a zdravotníctvePsychiater u seba v ordinacii, pacienti nechodia, nikto nevola, skratka nuda. Otvoria sa dvere a vojde niekto po styroch, s niecim medzi zubami, v rukach tiez nejake predmety a este sa za nim nieco taha po chodbe. Doktor:"Óoooo, ktoze sa to nam na navstevu plazi! To je, asi, malicky hadik.Tak sa doplaz, vitaj, malicky hadik, doktor Ti pomoze. "
Ten druhy zaporne kyve hlavou.
" Aaaaa, tak teda to je mala korytnacka, ktora k nam prisla na slovicko...."
Ten stale kyve hlavou.
"Tak koho to teda mame, asi maly cervicek?"
"Pan Doktor, chodte do riti, ja som sietovy administrator a natahujem Vam tu internet!!"
Ide chlap k doktorovi, aby si nechal urobiť HIV testy, vyplní dotazník a odovzdá krv. Po čase si príde pre výsledky a pýta sa: "Tak pán doktor, ako to dopadlo?"
"No mám pre vás zlú správu, testy sú pozitívne."
Chlap je v šoku a chce vedieť, či fakt neexistuje nejaká metóda, ako by sa mohol vyliečiť.
Doktor naňho: "... a vy tu píšete, že ste homosexuál ?!"
" No, to som."
" .....hm, tak to sa dalo čakať. Ale mám pre vás pomoc.Vezmite 2 litre mlieka, necháte ho 2 dni na slnku a potom ho vypijete dohromady s 3 skazenými vajciami, pol kilom plesnivej kapusty a celé to potom zapijete ešte litrom kefíru. Tak to budete robiť 20 dní a s najväčšou pravdepodobnosťou sa zachránite !!!"
Chlapík poďakuje a nadšene uteká domov urobiť si prvú "liečivú" dávku. Po jeho odchode sa sestra obráti na doktora: " Prečo ste mu nepovedali, že testy sú negatívne ?"
"Aby vedel, načo sa používa riť, buzerant jeden !!!"
Veronika a Michal sú pacientmi na psychiatrii. Jedného dňa sa prechádzajú okolo bazéna a v tom Michal náhle skočí do vody. Potopí sa ako kameň a nevypláva. Veronika okamžite skočí za ním, aby ho zachránila. Ponorí sa na dno a vytiahne Michala. Dozvie sa o tom hrdinskom čine riaditeľ psychiatrie a okamžite dá príkaz prepustiť Veroniku, pretože zistil, že je duševne úplne v poriadku. Ide za ňou aby jej povedal túto správu.
"Veronika, mám pre Teba jednu dobrú a jednu zlú správu. Myslím že si mentálne v poriadku, bola si schopná zachrániť inému pacientovi život. A tá zlá, Michal, ktorého si zachránila sa krátko potom obesil v kúpelni. Je mi to ľúto, je mrtvy."
Veronika sa pozrie na riaditeľa a hovorí:
"On nespáchal samovraždu, ja som ho tam zavesila, aby uschol..."
V nemocnici sa hosťujúci medici zúčastňujú na vizite. V prvej izbe vidia chlapa ako onanuje na posteli a pýtajú sa na jeho diagnózu.
"Tento pacient má neukojiteľnú chuť po sexe, preto musí každé 4 hodiny onanovať..."
Prídu do ďalšej izby a vidia iného pacienta, ako mu sestrička robí orál.
"A tomuto je čo?"
"Tento má rovnakú diagnózu ako ten predošlý, iba má lepšiu poisťovňu..."

* Pred rokom 2011 pridávali vtipy a výroky aj registrovaní návštevníci. Po tomto období je prispivanie možné iba cez kontaktný formulár.
Tento vtip je na MOWSe už 15 rokov