Jeden sa nezavdačí...

Chlapík s holou hlavou a drevenou nohou bol pozvaný na maškarný ples. Nevedel čo si má obliecť tak napísal požičovni aby mu poradili a vypomohli. Zakrátko mu došiel balík s krátkym vysvetlením:

Vážený pane, pribalili sme vám pirátsky oblek - bodkovanú šatku na hlavu, a s vašou drevenou nohou budete vypadať presne ako pirát.

Toto urazilo chlapíka a im odpíše, že vraj takáto výbava iba zvýrazni jeho invaliditu a postih. Požičovňa mu poslala další balík s listom:

Vážený pane, prepáčte nám za poslednú zásielku, tu vám prikladáme háb mnícha. Róba vám zakryje drevenú nohu a vaša holá hlava bude presne ako to majú mníši.

Tak toto ho rozčertí ešte viac a im odpíše, že vraj takáto výbava odvedie pozornosť z jeho drevenej nohy na jeho plešatú hlavu! Za pár dní mu došiel menší balík, v ktorom bola iba čokoládová poleva, drvené oriešky a list:

Vážený pane, tu vám zasielame čokoládovú polevu, ktorú si nalejte na vašu plešivú hlavu, ktorú si pokropte orieškami a tú drevenú nohu si strčte do riti a budete vypadať ako čokoládový nanuk.
FacebookTwitterWhatsAppE-mail
Ďalšie články
Cestovanie a blog na MOWSe